Downloadlagu

Download lagu Denny Caknan & Happy Asmara - Banyu Moto MP3

Denny Caknan & Happy Asmara - Banyu Moto

Download Lagu Banyu Moto[4.96MB] Mp3 disertai lirik lagu di m.metrolagux.com Download Lagu Banyu Moto - Single Terbaru, Download Lagu di Metrolagu Mp3 Gratis, Cepat dan Mudah dengan kualitas audio terbaik

Artis:Denny Caknan & Happy Asmara
Judul:Banyu Moto
Album:Banyu Moto - Single
Durasi:10:04
Rilis:2020-10-04 10:21:57
Dilihat:16 X
Bitrate256 kb/s
Sample Rate44 khz
Lirik Lagu

Lirik Lagu Banyu Moto oleh Denny Caknan & Happy Asmara :

Lirik Lagu " Ora Sejalan " oleh   Mala Agatha

Aku mulai ragu... sepiro gedene tresnamu
Janji sing mbok ucapke neng aku
Sing tak rasak rasakne kowe ra koyo biasane
Opo kowe ra eleng karo aku

Koe karo aku wis ramungkin dadi siji
Keegoan yang berkahir emosi
Tak kuatne atiku ngadepi kahanan uripku
Tatu atiku malah soyo jeru

Mungkin iki wis garise
Aku lan kowe dudu jodone
Sak kuat kuate bertahan
Aku yakin bakal sia sia

Raono gunane di terusne
We ro aku mung cukup semene
Yen Pancen Iki dudu dalane
Tak ikhlas ne mesyo isih balek kanan wae

Video Clip
Download lagu lainnya
Tempat Download Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020
Gudang Lagu Terlengkap Gratis. Download Lagu Terbaik, Gudang lagu Mp3 Indonesia.
DMCA.com Protection Status