Downloadlagu

Download lagu DJ TANI - Dj Lungomu Ninggal Kenangan (Remix) MP3

DJ TANI - Dj Lungomu Ninggal Kenangan (Remix)

Download Lagu Dj Lungomu Ninggal Kenangan (Remix)[4.96MB] Mp3 disertai lirik lagu di m.metrolagux.com Download Lagu Dj Lungomu Ninggal Kenangan (Remix) - Single Terbaru, Download Lagu di Metrolagu Mp3 Gratis, Cepat dan Mudah dengan kualitas audio terbaik

Artis:DJ TANI
Judul:Dj Lungomu Ninggal Kenangan (Remix)
Album:Dj Lungomu Ninggal Kenangan (Remix) - Single
Durasi:06:05
Rilis:2020-09-24 11:37:40
Dilihat:16 X
Bitrate256 kb/s
Sample Rate44 khz
Lirik Lagu

Lirik Lagu Dj Lungomu Ninggal Kenangan (Remix) oleh DJ TANI :

Lirik Lagu " Dj Lungomu Ninggal Kenangan (Remix) " oleh   DJ TANI

cobo tak kuwat kuwatne
weroh kowe karo dekne
bisoku amung ndungakne
mugo langeng selawase

lungamu ningal kenangan, tekamu ngirim undangan
medotne tali katresnan
yen pancen kuwi dalane, tak trimo keputusane
aku tak golek liyane

sak tenane aku sayang
jroning atiku iki wegah kelangan
tak ikhlasne kowe ilang
senajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang

tresnoku kok sio sio
ningal tatu nembus jroning dodo
mugo kowe ora getun
cekap semanten, matur nuwun

cobo tak kuwat kuwatne, weroh kowe karo dekne
bisoku amung ndungakne, mugo langeng selawase

lungamu ningal kenangan, tekamu ngirim undangan
medotne tali katresnan
yen pancen kuwi dalane, tak trimo keputusane
aku tak golek liyane

sak tenane aku sayang, jroning atiku iki wegah kelangan
tak ikhlasne kowe ilang, senajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang
tresnoku kok sio sio, ningal tatu nembus jroning dodo
mugo kowe ora getun, cekap semanten, matur nuwun

sak tenane aku sayang, jroning atiku iki wegah kelangan
tak ikhlasne kowe ilang, senajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang
tresnoku kok sio sio, ningal tatu nembus jroning dodo
mugo kowe ora getun, cekap semanten, matur nuwun

Video Clip
Download lagu lainnya
Tempat Download Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020
Gudang Lagu Terlengkap Gratis. Download Lagu Terbaik, Gudang lagu Mp3 Indonesia.
DMCA.com Protection Status