Downloadlagu

Download lagu Happy Asmara - Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa) MP3

Happy Asmara - Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa)

Download Lagu Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa)[4.96MB] Mp3 disertai lirik lagu di m.metrolagux.com Download Lagu Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa) - Single Terbaru, Download Lagu di Metrolagu Mp3 Gratis, Cepat dan Mudah dengan kualitas audio terbaik

Artis:Happy Asmara
Judul:Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa)
Album:Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa) - Single
Durasi:05:48
Rilis:2020-09-27 16:44:13
Dilihat:133 X
Bitrate256 kb/s
Sample Rate44 khz
Lirik Lagu

Lirik Lagu Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa) oleh Happy Asmara :

Lirik Lagu " Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa) " oleh   Happy Asmara

Teles tatune ati
Seng mbiyen tau mbok gawe
Awakmu ngetok maneh
Neng nduwur tatu sing mbiyen

Ra bakal dadi impianku
Sing peteng ra tak angenĀ²
Garinge banyu moto
Ngelingi katresnanmu
Saiki amung angenan

Aku sih panggah kelingan
Kenangan naliko mbiyen
Tresno sing wis kepatri
Tak simpen dadi kenangan

Ra popo tak lakoni loro
Ra popo aku nandang loro
Mugo o kowe ngerti
Aku ora setuju
Lungomu ninggalke aku
Gawe loro atiku

Bener jare pujonggo
Selasih tak songko mayang-mayang
Tak songkone godong selodo
Wong ra seneng tak kiro tresno
Nanging aku ora kroso
Mergo aku iki sopo

Kenang kenangen aku sayang
Ngangeno awakku neng njero angenmu
Sing ninggalke aku nganti tekan seprene
Adoh ngoyak impen seng durung mesti nyatane

Raino yen udan deres teko
Ra iso nambani lorone ati
Tak angen tresnomu nggedek'ke rosoku
Ra nyongko tresnomu mung angenan semu

Video Clip
Download lagu lainnya
Happy Asmara - Salam Tresno)
Happy Asmara - Salam Tresno
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Purnama Merindu)
Happy Asmara - Purnama Merindu
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Menjaga Jodoh Orang)
Happy Asmara - Menjaga Jodoh Orang
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Bunga (Tarik Sis Semongko))
Happy Asmara - Bunga (Tarik Sis Semongko)
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Lewat Angin Wengi)
Happy Asmara - Lewat Angin Wengi
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Kangen De e)
Happy Asmara - Kangen De e
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Los Bojomu Semangatku)
Happy Asmara - Los Bojomu Semangatku
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Pergi Hilang Dan Lupakan)
Happy Asmara - Pergi Hilang Dan Lupakan
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Tau Tatu)
Happy Asmara - Tau Tatu
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Lali Rasane Tresno Remix Version)
Happy Asmara - Lali Rasane Tresno Remix Version
Metrolagu Stafaband
Tempat Download Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020
Gudang Lagu Terlengkap Gratis. Download Lagu Terbaik, Gudang lagu Mp3 Indonesia.
DMCA.com Protection Status