Downloadlagu

Download lagu Happy Asmara - Kebacut Loro MP3

Happy Asmara - Kebacut Loro

Download Lagu Kebacut Loro[4.96MB] Mp3 disertai lirik lagu di m.metrolagux.com Download Lagu Kebacut Loro - Single Terbaru, Download Lagu di Metrolagu Mp3 Gratis, Cepat dan Mudah dengan kualitas audio terbaik

Artis:Happy Asmara
Judul:Kebacut Loro
Album:Kebacut Loro - Single
Durasi:04:37
Rilis:2020-09-24 11:35:59
Dilihat:28 X
Bitrate256 kb/s
Sample Rate44 khz
Lirik Lagu

Lirik Lagu Kebacut Loro oleh Happy Asmara :

Lirik Lagu " Kebacut Loro " oleh   Happy Asmara

Wis ping piro kowe ngelarani atiku
Wis ping piro kowe nyidrani janjimu
Aku sing tresno tulusing ati
Nanging tego menghianati

Saikine kowe njaluk ngapuro
Nanging atiku wis kebacut loro
Rasane ora pingin tak baleni
Ngrasakake sing kepindo
Loro jroning ati

[Reff :]
Bebasan sego wis dadi jenang
Kebacut loro atiku saben kelingan
Kowe siji-sijine sing tak sayang
Nanging saiki ra nduwe kasetiaan

Wis cukup mung semene wae
Kisah cinta antara aku ro kowe
Ora perlu diterus-teruske
Timbang kesuwen loro sing tak rasakke

[Reff :]
Bebasan sego wis dadi jenang
Kebacut loro atiku saben kelingan
Kowe siji-sijine sing tak sayang
Nanging saiki ra nduwe kasetiaan

Bebasan sego wis dadi jenang
Kebacut loro atiku saben kelingan
Kowe siji-sijine sing tak sayang
Nanging saiki ra nduwe kasetiaan
Nanging saiki ra nduwe kasetiaan

Video Clip
Download lagu lainnya
Happy Asmara - Purnama Merindu)
Happy Asmara - Purnama Merindu
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Bahagiamu Bahagiaku)
Happy Asmara - Bahagiamu Bahagiaku
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Sing Tak Sayang Ilang Jaranan)
Happy Asmara - Sing Tak Sayang Ilang Jaranan
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Berbeza Kasta)
Happy Asmara - Berbeza Kasta
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Lali Rasane Tresno Remix Version)
Happy Asmara - Lali Rasane Tresno Remix Version
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Lewat Angin Wengi)
Happy Asmara - Lewat Angin Wengi
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Menjaga Jodoh Orang)
Happy Asmara - Menjaga Jodoh Orang
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Jangan Tinggalkan Aku (Aku Hanya Bisa Berkata Sayang))
Happy Asmara - Jangan Tinggalkan Aku (Aku Hanya Bisa Berkata Sayang)
Metrolagu Stafaband
HAPPY ASMARA - WES TATAS)
HAPPY ASMARA - WES TATAS
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Iri Bilang Boss)
Happy Asmara - Iri Bilang Boss
Metrolagu Stafaband
Tempat Download Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020
Gudang Lagu Terlengkap Gratis. Download Lagu Terbaik, Gudang lagu Mp3 Indonesia.
DMCA.com Protection Status