Downloadlagu

Download lagu Happy Asmara - Lali Rasane Tresno Remix Version MP3

Happy Asmara - Lali Rasane Tresno Remix Version

Download Lagu Lali Rasane Tresno Remix Version[4.96MB] Mp3 disertai lirik lagu di m.metrolagux.com Download Lagu Lali Rasane Tresno Remix Version - Single Terbaru, Download Lagudi Metrolagu Mp3 Gratis, Cepat dan Mudah dengan kualitas audio terbaik

Artis:Happy Asmara
Judul:Lali Rasane Tresno Remix Version
Album:Lali Rasane Tresno Remix Version - Single
Durasi:05:33
Rilis:2020-09-20 00:17:25
Dilihat:106 X
Bitrate256 kb/s
Sample Rate44 khz
Lirik Lagu

Lirik Lagu Lali Rasane Tresno Remix Version oleh Happy Asmara :

Lirik Lagu " Lali Rasane Tresno Remix Version " oleh   Happy Asmara

Padange sinar rembulan
Seindah gemerlap bintang
Wis suwe ora nyawang
Opo kowe isih sayang

Nganti lali rasane tresno
Opo pancen wis ra ono roso
Tresnaku nggo sliramu

Saiki wis luntur..seko atiku
Mbiyen tau ono roso
Ning njero dodo

Sakdurunge kowe nggawe
Aku cidro
kowe tego ninggal lungo
Karo wong liyo

Snajan ati iki loro
Aku ra popo
Wis suwe ora ketemu
Kowe teko nang ngarepku

Kowe ngajak balen nggawe kaget
Sakjroning atiku
Tanpo roso bersalah

kowe genggam tanganku
Terus kowe ngomong
pengen balen karo aku

Goro-goro awakmu
tau ninggalke aku
saiki ilang tresnoku
Sory-sory to say deh

Aku ra iso trimo
Mergo saiki tresnoku
wis tinggal kenangan..
Padange sinar rembulan

Seindah gemerlap bintang
Wis suwe ora nyawang
Opo kowe isih sayang
Nganti lali rasane tresno

Opo pancen wis ra ono roso
Tresnaku nggo sliramu
Saiki wis luntur..seko atiku
Sakjembare laut samudro
Bakal tak sebrangi

Demi ngentukke tresnamu
Pepujaning ati nanging ngopo
kowe tego mblenjani janji
Nganti eluh iki netes deres ning pipi

Sudah lupakan saja
cerita cinta kita berdua
Karena diantara kita

sudah tak ada rasa
Rasa cinta yang dulu selalu ada
Kini telah pergi menghilang
Sayang

Video Clip
Download lagu lainnya
Happy Asmara - Salam Tresno)
Happy Asmara - Salam Tresno
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Menjaga Jodoh Orang)
Happy Asmara - Menjaga Jodoh Orang
Metrolagu Stafaband
HAPPY ASMARA - WES TATAS)
HAPPY ASMARA - WES TATAS
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Tau Tatu)
Happy Asmara - Tau Tatu
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Sing Tak Sayang Ilang Jaranan)
Happy Asmara - Sing Tak Sayang Ilang Jaranan
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Kebacut Loro)
Happy Asmara - Kebacut Loro
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Bahagiamu Bahagiaku)
Happy Asmara - Bahagiamu Bahagiaku
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Lewat Angin Wengi)
Happy Asmara - Lewat Angin Wengi
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Jangan Tinggalkan Aku (Aku Hanya Bisa Berkata Sayang))
Happy Asmara - Jangan Tinggalkan Aku (Aku Hanya Bisa Berkata Sayang)
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Purnama Merindu)
Happy Asmara - Purnama Merindu
Metrolagu Stafaband
Tempat Download Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020
Gudang Lagu Terlengkap Gratis. Download Lagu Terbaik, Gudang lagu Mp3 Indonesia.
DMCA.com Protection Status