Downloadlagu

Download lagu Happy Asmara - Lungamu Ninggal Kenangan MP3

Happy Asmara - Lungamu Ninggal Kenangan

Download Lagu Lungamu Ninggal Kenangan[4.96MB] Mp3 disertai lirik lagu di m.metrolagux.com Download Lagu Lungamu Ninggal Kenangan - Single Terbaru, Download Lagu di Metrolagu Mp3 Gratis, Cepat dan Mudah dengan kualitas audio terbaik

Artis:Happy Asmara
Judul:Lungamu Ninggal Kenangan
Album:Lungamu Ninggal Kenangan - Single
Durasi:05:04
Rilis:2020-10-24 00:02:28
Dilihat:49 X
Bitrate256 kb/s
Sample Rate44 khz
Lirik Lagu

Lirik Lagu Lungamu Ninggal Kenangan oleh Happy Asmara :

Lirik Lagu " Lungamu Ninggal Kenangan " oleh   Happy Asmara

cobo tak kuwat kuwatne
weroh kowe karo dekne
bisoku amung ndungakne
mugo langeng selawase

lungamu ningal kenangan, tekamu ngirim undangan
medotne tali katresnan
yen pancen kuwi dalane, tak trimo keputusane
aku tak golek liyane

sak tenane aku sayang
jroning atiku iki wegah kelangan
tak ikhlasne kowe ilang
senajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang

tresnoku kok sio sio
ningal tatu nembus jroning dodo
mugo kowe ora getun
cekap semanten, matur nuwun

cobo tak kuwat kuwatne, weroh kowe karo dekne
bisoku amung ndungakne, mugo langeng selawase

lungamu ningal kenangan, tekamu ngirim undangan
medotne tali katresnan
yen pancen kuwi dalane, tak trimo keputusane
aku tak golek liyane

sak tenane aku sayang, jroning atiku iki wegah kelangan
tak ikhlasne kowe ilang, senajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang
tresnoku kok sio sio, ningal tatu nembus jroning dodo
mugo kowe ora getun, cekap semanten, matur nuwun

sak tenane aku sayang, jroning atiku iki wegah kelangan
tak ikhlasne kowe ilang, senajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang
tresnoku kok sio sio, ningal tatu nembus jroning dodo
mugo kowe ora getun, cekap semanten, matur nuwun

Video Clip
Download lagu lainnya
Happy Asmara - Kopi Dangdut)
Happy Asmara - Kopi Dangdut
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Sing Tak Sayang Ilang Jaranan)
Happy Asmara - Sing Tak Sayang Ilang Jaranan
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Lewat Angin Wengi)
Happy Asmara - Lewat Angin Wengi
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Lali Rasane Tresno Remix Version)
Happy Asmara - Lali Rasane Tresno Remix Version
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Apakah Itu Cinta)
Happy Asmara - Apakah Itu Cinta
Metrolagu Stafaband
HAPPY ASMARA - WES TATAS)
HAPPY ASMARA - WES TATAS
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Pergi Hilang Dan Lupakan)
Happy Asmara - Pergi Hilang Dan Lupakan
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Kangen De e)
Happy Asmara - Kangen De e
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Tau Tatu)
Happy Asmara - Tau Tatu
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Bahagiamu Bahagiaku)
Happy Asmara - Bahagiamu Bahagiaku
Metrolagu Stafaband
Tempat Download Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020
Gudang Lagu Terlengkap Gratis. Download Lagu Terbaik, Gudang lagu Mp3 Indonesia.
DMCA.com Protection Status