Downloadlagu

Download lagu KALAH BONDO - PEPEH SADBOY MP3

KALAH BONDO - PEPEH SADBOY

Download Lagu PEPEH SADBOY[4.96MB] Mp3 disertai lirik lagu di m.metrolagux.com Download Lagu PEPEH SADBOY - Single Terbaru, Download Lagu di Metrolagu Mp3 Gratis, Cepat dan Mudah dengan kualitas audio terbaik

Artis:KALAH BONDO
Judul:PEPEH SADBOY
Album:PEPEH SADBOY - Single
Durasi:06:45
Rilis:2020-09-24 11:33:08
Dilihat:15 X
Bitrate256 kb/s
Sample Rate44 khz
Lirik Lagu

Lirik Lagu PEPEH SADBOY oleh KALAH BONDO :

Lirik Lagu " Kalah Bondo " oleh   Pepeh Sadboy

Kadang aku mikir jeru
Kurang opo aku neng atimu nek karo liyane
Aku mung kalah kandel dompete
Ukuran sayang aku juarane

Njaluk sabar aku iso lebih
Cinta sayang neng aku sumbere
Nek karo liyane
Aku mung kalah ono waktune
Sepurane aku sepurane

Reff :

Opo aku kudu sogeh
Ben ono wujude
Akeh sayang akeh cinta
Ra ono artine
Kowe mung iso nglarani
Mung bisone nambahi perih
Koyo lali aku duwe ati

Interlude :

Njaluk sabar aku iso lebih
Cinta sayang neng aku sumbere
Nek karo liyane
Aku mung kalah ono waktune
Sepurane aku sepurane

Reff :

Opo aku kudu sogeh
Ben ono wujude
Akeh sayang akeh cinta
Ra ono artine
Kowe mung iso nglarani
Mung bisone nambahi perih
Koyo lali aku duwe ati

Koyo lali aku duwe ati
Koyo lali...... Aku duwe ati

Video Clip
Download lagu lainnya
Tempat Download Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020
Gudang Lagu Terlengkap Gratis. Download Lagu Terbaik, Gudang lagu Mp3 Indonesia.
DMCA.com Protection Status