Downloadlagu

Download lagu Pepeh Sadboy - Nyandingo Neng Aku MP3

Pepeh Sadboy - Nyandingo Neng Aku

Download Lagu Nyandingo Neng Aku[4.96MB] Mp3 disertai lirik lagu di m.metrolagux.com Download Lagu Nyandingo Neng Aku - Single Terbaru, Download Lagu di Metrolagu Mp3 Gratis, Cepat dan Mudah dengan kualitas audio terbaik

Artis:Pepeh Sadboy
Judul:Nyandingo Neng Aku
Album:Nyandingo Neng Aku - Single
Durasi:05:41
Rilis:2020-09-27 16:45:30
Dilihat:16 X
Bitrate256 kb/s
Sample Rate44 khz
Lirik Lagu

Lirik Lagu Nyandingo Neng Aku oleh Pepeh Sadboy :

Lirik Lagu " Nyandingo Neng Aku " oleh   Pepeh Sadboy

Ra tau tak angen duweni kowe
Tombo sing mbok angen lalekno dekne
Sing mbok perjuangno
Nanging lungo karo wong liyo
Lilakno percoyo ning aku

Ra tau tak angen duweni kowe
Tombo sing mbok angen lalekno dekne
Sing mbok perjuangno
Nanging kabeh sio-sio
Ikhlasno uwes tak ikhlasno

Nyandingo ning aku
Percoyo atiku
Aku ra bakal
Nglarani koyo mantanmu
Wes cukup ikhlasno ono aku
Sing dadi tombo atimu
Sing tau catu karo mantanmu

Ra tau tak angen duweni kowe
Tombo sing mbok angen lalekno dekne
Sing mbok perjuangno
Nanging kabeh sio sio
Ikhlasno uwes tak ikhlasno

Nyandingo ning aku
Percoyo atiku
Aku ra bakal
Nglarani koyo mantanmu
Wes cukup ikhlasno ono aku
Sing dadi tombo atimu
Sing tau catu karo mantanmu

Nyandingo ning aku
Percoyo atiku
Aku ra bakal
Nglarani koyo mantanmu

Wes cukup ikhlasno ono aku
Sing dadi tombo atimu
Sing tau catu karo mantanmu
Sing tau catu karo mantanmu uu uu
Sepisan maneh hu uu
Percoyo neng aku

Video Clip
Download lagu lainnya
Tempat Download Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020
Gudang Lagu Terlengkap Gratis. Download Lagu Terbaik, Gudang lagu Mp3 Indonesia.
DMCA.com Protection Status