Downloadlagu

Download lagu Safira Inema - Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu MP3

Safira Inema - Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu

Download Lagu Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu[4.96MB] Mp3 disertai lirik lagu di m.metrolagux.com Download Lagu Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu - Single Terbaru, Download Lagu di Metrolagu Mp3 Gratis, Cepat dan Mudah dengan kualitas audio terbaik

Artis:Safira Inema
Judul:Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu
Album:Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu - Single
Durasi:06:20
Rilis:2020-10-23 23:50:13
Dilihat:12 X
Bitrate256 kb/s
Sample Rate44 khz
Lirik Lagu

Lirik Lagu Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu oleh Safira Inema :

Lirik Lagu " Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu " oleh   Safira Inema

mas.. aku pingin cerito
tentang kita berdua
wong tuoku ora setuju
yen kowe lan aku bersatu..

kondomu marang aku
kuwe bakal berjuang
pengengatku marang sliramu
ojo sampek.. salah dalan

Reff :

aku ra mundur dik
teguh atimu
masio sandaya
ra ngerestuiku

koyo tepung kanji
nong nduwur mejo
yen Gusti ngrestui
wong tuo biso opo..

genggemen tanganku
kalau kamu ragu
optimis wae
Gusti mboten sare..

Musik :

kondomu marang aku
kuwe bakal berjuang
pengengatku marang sliramu
ojo sampek.. salah dalan..

Reff :

aku ra mundur dik
teguh atimu
masio sandaya
ra ngerestuiku..

koyo tepung kanji
nong nduwur mejo
yen Gusti ngrestui
wong tuo biso opo

aku ra mundur dik
teguh atimu
masio sandaya
ra ngerestuiku

koyo tepung kanji
nong nduwur mejo
yen Gusti ngrestui
wong tuo biso opo

genggemen tanganku
kalau kamu ragu
optimis wae
Gusti mboten sare

genggemen tanganku
kalau kamu ragu
optimis wae
Gusti mboten sare

Video Clip
Download lagu lainnya
Safira Inema - Balik Kanan Wae | DJ Santuy)
Safira Inema - Balik Kanan Wae | DJ Santuy
Metrolagu Stafaband
Safira inema - Kangen Kamu Banget)
Safira inema - Kangen Kamu Banget
Metrolagu Stafaband
Safira Inema - Dj Berbeza Kasta)
Safira Inema - Dj Berbeza Kasta
Metrolagu Stafaband
Safira Inema - Pergi Hilang Dan Lupakan)
Safira Inema - Pergi Hilang Dan Lupakan
Metrolagu Stafaband
Safira Inema - Salam Tresno)
Safira Inema - Salam Tresno
Metrolagu Stafaband
Safira Inema - Sayang Jang Marah Marah)
Safira Inema - Sayang Jang Marah Marah
Metrolagu Stafaband
Safira Inema - Dj Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Lungamu Nang Endi Aku Ora Goleki Leda Lede)
Safira Inema - Dj Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Lungamu Nang Endi Aku Ora Goleki Leda Lede
Metrolagu Stafaband
Safira Inema - Karmila)
Safira Inema - Karmila
Metrolagu Stafaband
Safira Inema - Purnama Merindu (DJ Santuy))
Safira Inema - Purnama Merindu (DJ Santuy)
Metrolagu Stafaband
Safira Inema - Nutupi Laraku)
Safira Inema - Nutupi Laraku
Metrolagu Stafaband
Tempat Download Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020
Gudang Lagu Terlengkap Gratis. Download Lagu Terbaik, Gudang lagu Mp3 Indonesia.
DMCA.com Protection Status