Downloadlagu

Download lagu Safira Inema - Balik Kanan Wae | DJ Santuy MP3

Safira Inema - Balik Kanan Wae | DJ Santuy

Download Lagu Balik Kanan Wae | DJ Santuy[4.96MB] Mp3 disertai lirik lagu di m.metrolagux.com Download Lagu Balik Kanan Wae | DJ Santuy - Single Terbaru, Download Lagu di Metrolagu Mp3 Gratis, Cepat dan Mudah dengan kualitas audio terbaik

Artis:Safira Inema
Judul:Balik Kanan Wae | DJ Santuy
Album:Balik Kanan Wae | DJ Santuy - Single
Durasi:04:49
Rilis:2020-09-18 05:43:37
Dilihat:42 X
Bitrate256 kb/s
Sample Rate44 khz
Lirik Lagu

Lirik Lagu Balik Kanan Wae | DJ Santuy oleh Safira Inema :

Lirik Lagu " Balik Kanan Wae " oleh   Safira Inema

Kelingan nalikane aku ketemu ro kowe
Ati iki langsung iso tresno rasane
Saben ketemu sliramu tansah ayem atiku
Naliko nyawang esem lan guyumu
Sampai tiba waktu yang ku nanti
Tak ungkapke roso ning njero ati iki
Nanging nyatane kowe ono sing nduweni

Reff:

Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalan e
Sepurane aku wes tresno sliramu
Snadyan aku iki dudu pilihan mu
Mending tak ikhlasno
Dari pada cidro
Mugo kowe bahagia karo wong liyo
Sampai tiba waktu yang ku nanti
Tak ungkapke roso ning njero ati iki
Nanging nyatane kowe ono sing nduweni

Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalan e

Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalan e
Wes wes cukup mending balik kanan wae

Video Clip
Download lagu lainnya
Safira Inema - Salam Tresno)
Safira Inema - Salam Tresno
Metrolagu Stafaband
Safira Inema - Dj Semongko Tarik Sis)
Safira Inema - Dj Semongko Tarik Sis
Metrolagu Stafaband
Safira Inema - Dj Berbeza Kasta)
Safira Inema - Dj Berbeza Kasta
Metrolagu Stafaband
Safira Inema - Sayang Jang Marah Marah)
Safira Inema - Sayang Jang Marah Marah
Metrolagu Stafaband
Safira inema - Kangen Kamu Banget)
Safira inema - Kangen Kamu Banget
Metrolagu Stafaband
Safira Inema - Aku Ikhlas)
Safira Inema - Aku Ikhlas
Metrolagu Stafaband
Safira Inema - Wes Ra Kurang Kurang)
Safira Inema - Wes Ra Kurang Kurang
Metrolagu Stafaband
Safira Inema - Dj Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Lungamu Nang Endi Aku Ora Goleki Leda Lede)
Safira Inema - Dj Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Lungamu Nang Endi Aku Ora Goleki Leda Lede
Metrolagu Stafaband
Safira Inema - Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu)
Safira Inema - Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu
Metrolagu Stafaband
Safira Inema - Purnama Merindu (DJ Santuy))
Safira Inema - Purnama Merindu (DJ Santuy)
Metrolagu Stafaband
Tempat Download Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020
Gudang Lagu Terlengkap Gratis. Download Lagu Terbaik, Gudang lagu Mp3 Indonesia.
DMCA.com Protection Status