Downloadlagu

Download lagu Safira Inema - Nutupi Laraku MP3

Safira Inema - Nutupi Laraku

Download Lagu Nutupi Laraku[4.96MB] Mp3 disertai lirik lagu di m.metrolagux.com Download Lagu Nutupi Laraku - Single Terbaru, Download Lagudi Metrolagu Mp3 Gratis, Cepat dan Mudah dengan kualitas audio terbaik

Artis:Safira Inema
Judul:Nutupi Laraku
Album:Nutupi Laraku - Single
Durasi:06:06
Rilis:2020-09-28 22:18:05
Dilihat:24 X
Bitrate256 kb/s
Sample Rate44 khz
Lirik Lagu

Lirik Lagu Nutupi Laraku oleh Safira Inema :

Lirik Lagu " Nutupi Laraku " oleh   Safira Inema

mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
ati rasane loro
aku terimo, aku pengen pamit lungo

mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku
opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
nggawe bingung atiku
arep tekan kapan tak tutupi laraku

isih kuat ora atiku
terus sabar ming ngremuk aku
sakjane nyikso batinku
nanging neng ngarepmu aku tetep ngguyu
nutupi laraku

soyo adoh, mung gawe ragu
opo iso yen terus mlaku
tak pekso senajan loro
aku ra popo, ning atiku sing rung kulino

yen terus sabar aku uwis tau
mangan ati kuwi mbendinaku
cubo ngertiyo sing neng pikirku

mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
ati rasane loro
aku terimo, aku pengen pamit lungo

mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku
opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
nggawe bingung atiku
arep tekan kapan tak tutupi laraku

isih kuat ora atiku
terus sabar ming ngremuk aku
sakjane nyikso batinku
nanging neng ngarepmu aku tetep ngguyu
nutupi laraku

soyo adoh, mung gawe ragu
opo iso yen terus mlaku
tak pekso senajan loro
aku ra popo, ning atiku sing rung kulino

yen terus sabar aku uwis tau
mangan ati kuwi mbendinaku
cubo ngertiyo sing neng pikirku

mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
ati rasane loro
aku terimo, aku pengen pamit lungo

mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku
opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
nggawe bingung atiku
arep tekan kapan tak tutupi laraku

Video Clip
Download lagu lainnya
Safira Inema - Dj Semongko Tarik Sis)
Safira Inema - Dj Semongko Tarik Sis
Metrolagu Stafaband
Safira Inema - Balik Kanan Wae | DJ Santuy)
Safira Inema - Balik Kanan Wae | DJ Santuy
Metrolagu Stafaband
Safira Inema - Karmila)
Safira Inema - Karmila
Metrolagu Stafaband
Safira Inema - Pergi Hilang Dan Lupakan)
Safira Inema - Pergi Hilang Dan Lupakan
Metrolagu Stafaband
Safira Inema - Purnama Merindu (DJ Santuy))
Safira Inema - Purnama Merindu (DJ Santuy)
Metrolagu Stafaband
Safira Inema - Salam Tresno)
Safira Inema - Salam Tresno
Metrolagu Stafaband
Safira Inema - Wes Ra Kurang Kurang)
Safira Inema - Wes Ra Kurang Kurang
Metrolagu Stafaband
Safira Inema - Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu)
Safira Inema - Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu
Metrolagu Stafaband
Safira Inema - Sayang Jang Marah Marah)
Safira Inema - Sayang Jang Marah Marah
Metrolagu Stafaband
Safira Inema - Aku Ikhlas)
Safira Inema - Aku Ikhlas
Metrolagu Stafaband
Tempat Download Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020
Gudang Lagu Terlengkap Gratis. Download Lagu Terbaik, Gudang lagu Mp3 Indonesia.
DMCA.com Protection Status