Download lagu Soimah Pancawati - Sing Penting Joget Mp3

Soimah Pancawati - Sing Penting Joget

Listen: 3

Duration: 03:47

MP3 size: 5.2 MB

Lirik Lagu Sing Penting Joget oleh Soimah Pancawati :

Lirik Lagu " Sing Penting Joget " oleh   Soimah Pancawati

Pokok'e Joget (6x)

Krungu suarane gendang
Penontone jingkrak-jingkrak goyang - goyang
Krungu suarane suling
Kepenak onok ning kuping
Penontone joget nganti ora eling

Pokok'e Joget (6x)

Ono sing egol-egolan
Ono sing sunggi-sunggian
Sing penting tertib lan ora tawuran
Ning kene kabeh konco
Ora ono sing bedo
Sing tawuran berarti kuwi ndeso

Ora ngerti lagune
Ora ngerti syaire
Sing penting aku joget ae
Ra kenal penyanyine
Ra ngerti penciptane
Sing penting hore rame-rame

Pokok'e Joget (6x)

Krungu suarane gendang
Penontone jingkrak-jingkrak goyang - goyang
Krungu suarane suling
Kepenak onok ning kuping
Penontone joget nganti ora eling

Ono sing egol-egolan
Ono sing sunggi-sunggian
Sing penting tertib lan ora tawuran
Ning kene kabeh konco
Ora ono sing bedo
Sing tawuran berarti kuwi ndeso

Ora ngerti lagune
Ora ngerti syaire
Sing penting aku joget ae
Ra kenal penyanyine
Ra ngerti penciptane
Sing penting hore rame-rame


#METROLAGU  #GOLAGU  # DOWNLOADLAGU
Pokok'e Joget (6x)

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
DMCA.com Protection Status