Downloadlagu

Download lagu Syahiba Saufa - Golek Liyane MP3

Syahiba Saufa - Golek Liyane

Download Lagu Golek Liyane[4.96MB] Mp3 disertai lirik lagu di m.metrolagux.com Download Lagu Golek Liyane - Single Terbaru, Download Lagu di Metrolagu Mp3 Gratis, Cepat dan Mudah dengan kualitas audio terbaik

Artis:Syahiba Saufa
Judul:Golek Liyane
Album:Golek Liyane - Single
Durasi:06:25
Rilis:2020-10-23 13:36:54
Dilihat:10 X
Bitrate256 kb/s
Sample Rate44 khz
Lirik Lagu

Lirik Lagu Golek Liyane oleh Syahiba Saufa :

Lirik Lagu " Golek Liyane " oleh   Syahiba Saufa

cobo tak kuwat kuwatne
weroh kowe karo dekne
bisoku amung ndungakne
mugo langeng selawase

lungamu ningal kenangan, tekamu ngirim undangan
medotne tali katresnan
yen pancen kuwi dalane, tak trimo keputusane
aku tak golek liyane

sak tenane aku sayang
jroning atiku iki wegah kelangan
tak ikhlasne kowe ilang
senajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang

tresnoku kok sio sio
ningal tatu nembus jroning dodo
mugo kowe ora getun
cekap semanten, matur nuwun

cobo tak kuwat kuwatne, weroh kowe karo dekne
bisoku amung ndungakne, mugo langeng selawase

lungamu ningal kenangan, tekamu ngirim undangan
medotne tali katresnan
yen pancen kuwi dalane, tak trimo keputusane
aku tak golek liyane

sak tenane aku sayang, jroning atiku iki wegah kelangan
tak ikhlasne kowe ilang, senajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang
tresnoku kok sio sio, ningal tatu nembus jroning dodo
mugo kowe ora getun, cekap semanten, matur nuwun

sak tenane aku sayang, jroning atiku iki wegah kelangan
tak ikhlasne kowe ilang, senajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang
tresnoku kok sio sio, ningal tatu nembus jroning dodo
mugo kowe ora getun, cekap semanten, matur nuwun

Video Clip
Download lagu lainnya
Syahiba Saufa - Apakah Itu Cinta)
Syahiba Saufa - Apakah Itu Cinta
Metrolagu Stafaband
Syahiba Saufa - Pergi Hilang Dan Lupakan)
Syahiba Saufa - Pergi Hilang Dan Lupakan
Metrolagu Stafaband
Syahiba Saufa - Jangan Tinggalkan Aku)
Syahiba Saufa - Jangan Tinggalkan Aku
Metrolagu Stafaband
Syahiba Saufa - Ditinggal Pas Sayang Sayange)
Syahiba Saufa - Ditinggal Pas Sayang Sayange
Metrolagu Stafaband
Syahiba Saufa & James AP - Aku Ra Mundur)
Syahiba Saufa & James AP - Aku Ra Mundur
Metrolagu Stafaband
Syahiba Saufa - Nutupi Laraku)
Syahiba Saufa - Nutupi Laraku
Metrolagu Stafaband
Syahiba Saufa - Bunga)
Syahiba Saufa - Bunga
Metrolagu Stafaband
Syahiba Saufa - Leda Lede)
Syahiba Saufa - Leda Lede
Metrolagu Stafaband
Syahiba Saufa - Rindu Aku Rindu Kamu (ft. James Ap))
Syahiba Saufa - Rindu Aku Rindu Kamu (ft. James Ap)
Metrolagu Stafaband
Tempat Download Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020
Gudang Lagu Terlengkap Gratis. Download Lagu Terbaik, Gudang lagu Mp3 Indonesia.
DMCA.com Protection Status