Downloadlagu

Download lagu Syahiba Saufa - Nutupi Laraku MP3

Syahiba Saufa - Nutupi Laraku

Download Lagu Nutupi Laraku[4.96MB] Mp3 disertai lirik lagu di m.metrolagux.com Download Lagu Nutupi Laraku - Single Terbaru, Download Lagu di Metrolagu Mp3 Gratis, Cepat dan Mudah dengan kualitas audio terbaik

Artis:Syahiba Saufa
Judul:Nutupi Laraku
Album:Nutupi Laraku - Single
Durasi:07:42
Rilis:2020-09-21 11:44:18
Dilihat:41 X
Bitrate256 kb/s
Sample Rate44 khz
Lirik Lagu

Lirik Lagu Nutupi Laraku oleh Syahiba Saufa :

Lirik Lagu " Nutupi Laraku " oleh   Syahiba Saufa

mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
ati rasane loro
aku terimo, aku pengen pamit lungo

mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku
opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
nggawe bingung atiku
arep tekan kapan tak tutupi laraku

isih kuat ora atiku
terus sabar ming ngremuk aku
sakjane nyikso batinku
nanging neng ngarepmu aku tetep ngguyu
nutupi laraku

soyo adoh, mung gawe ragu
opo iso yen terus mlaku
tak pekso senajan loro
aku ra popo, ning atiku sing rung kulino

yen terus sabar aku uwis tau
mangan ati kuwi mbendinaku
cubo ngertiyo sing neng pikirku

mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
ati rasane loro
aku terimo, aku pengen pamit lungo

mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku
opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
nggawe bingung atiku
arep tekan kapan tak tutupi laraku

isih kuat ora atiku
terus sabar ming ngremuk aku
sakjane nyikso batinku
nanging neng ngarepmu aku tetep ngguyu
nutupi laraku

soyo adoh, mung gawe ragu
opo iso yen terus mlaku
tak pekso senajan loro
aku ra popo, ning atiku sing rung kulino

yen terus sabar aku uwis tau
mangan ati kuwi mbendinaku
cubo ngertiyo sing neng pikirku

mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
ati rasane loro
aku terimo, aku pengen pamit lungo

mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku
opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
nggawe bingung atiku
arep tekan kapan tak tutupi laraku

Video Clip
Download lagu lainnya
Syahiba Saufa - Jangan Tinggalkan Aku)
Syahiba Saufa - Jangan Tinggalkan Aku
Metrolagu Stafaband
Syahiba Saufa - Ditinggal Pas Sayang Sayange)
Syahiba Saufa - Ditinggal Pas Sayang Sayange
Metrolagu Stafaband
Syahiba Saufa - Pergi Hilang Dan Lupakan)
Syahiba Saufa - Pergi Hilang Dan Lupakan
Metrolagu Stafaband
Syahiba Saufa & James AP - Aku Ra Mundur)
Syahiba Saufa & James AP - Aku Ra Mundur
Metrolagu Stafaband
Syahiba Saufa - Apakah Itu Cinta)
Syahiba Saufa - Apakah Itu Cinta
Metrolagu Stafaband
Syahiba Saufa - Rindu Aku Rindu Kamu (ft. James Ap))
Syahiba Saufa - Rindu Aku Rindu Kamu (ft. James Ap)
Metrolagu Stafaband
Syahiba Saufa - Leda Lede)
Syahiba Saufa - Leda Lede
Metrolagu Stafaband
Syahiba Saufa - Golek Liyane)
Syahiba Saufa - Golek Liyane
Metrolagu Stafaband
Syahiba Saufa - Bunga)
Syahiba Saufa - Bunga
Metrolagu Stafaband
Tempat Download Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020
Gudang Lagu Terlengkap Gratis. Download Lagu Terbaik, Gudang lagu Mp3 Indonesia.
DMCA.com Protection Status